13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων

13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τον κόσμο τους, η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου και η Σκαθαροπαρέα, διοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε όσο καμία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά την μεταφορά της εκδήλωσης απο το Λιτόχωρο, ο πάντα φιλόξενος Δήμος Στυλίδας θα φιλοξενήσει στο camping Ιnterstation το διήμερο φεστιβάλ των φανατικών του περίφημου Σκαραβαίου και των «συγγενών» του οχημάτων.

Αν και η παράδοση δεκατριών χρόνων θέλει την «Πανελλήνια» να γίνεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, δυστυχώς οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, μας αναγκάζουν να την μεταφέρουμε για τις 12 με 14 Ιουλίου, λόγω των πρόωρων εκλογών.

Η παρατεταμένα δύσκολη περίοδος για το κλασσικό όχημα στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να πτοεί τους ανα την Ελλάδα φίλους και fans της «Πανελλήνιας» που και φέτος απο ότι φαίνεται θα δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωσή μας, καθώς όπως μας επιβεβαίωσαν απο την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. θα υπάρξει νόμιμη αδειοδότηση κίνησης, για όσους φέρουν όχημα με ιστορικές πινακίδες.


  Για τιμές καλέστε μας στο 210 92.19.838 ή συμπληρώστε τη φόρμα

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο για να σας καλέσουμε (προαιρετικά):

  Έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση?

  ↓ Εισάγετε το άθροισμα